Anne haar nieuwe schaatsen

 16/04/2020

Anne heeft ieder jaar aan het begin van het trainingsseizoen nieuwe schaatsen nodig.

Welke schaatsen?

Anne draagt al jaren schaatsen van Edea. Bijna ieder jaar veranderd ze van schoen. De hardheid is namelijk erg van belang bij haar sprongen. Nu is Anne met trippel sprongen bezig en is een stevige schoen dus erg belangrijk. Zij heeft nu Edea Ice Fly. De schoen koop je zonder ijzers.

Onder je schoen moet natuurlijk nog een ijzer komen. Welk ijzer er onder je schoen komt, hangt oa af van welke sprongen je doet en van wat je fijn vindt. Het juiste ijzer vinden kan soms best een hele zoektocht zijn. Anne heeft dit jaar voor het eerst Gold Seal Revolution. 

Waar koopt ze haar schaatsen?

Wij kopen Anne haar schaatsen altijd bij Thillaert's Sports in Den Bosch. Leo helpt ons altijd heel goed bij het maken van de juiste keuze. Hij heeft veel verstand van de schaatsen en wij vertrouwen altijd volledig op zijn deskundig advies. Leo zit met zijn winkel in het Sportiom dus dat is ook nog eens heel handig. Als Anne tijdens een training haar schaatsen bot vindt, kan ze altijd even bij Leo langs om ze te laten slijpen. Daar maakt hij altijd tijd voor.

Meer nieuws

Hoera! Tweede plek voor Anne Lurling door korte kür

IJS!!!

Update van Anne!!

Contact opnemen?

Hebben jullie vragen of willen jullie eens een training of wedstrijd komen kijken, laat het ons weten en neem gerust contact met ons op!!!