partners van anne

Zonder hulp van anderen is kunstrijden op dit niveau bijna niet haalbaar. Er zijn zoveel kampen, clinics, internationale en nationale wedstrijden. En dan natuurijk nog de choreo's, prive lessen, enz die buiten de reguliere trainingsuren gemaakt moeten worden. Daarom zijn wij zijn heel erg dankbaar voor de steun die wij van onze partners krijgen!

Peoples Republic

Peoples Republic

Voor het tweede seizoen op rij is Peoples Republic ook dit seizoen weer trotse sponsor van topschaatster Anne Lurling. Wij weten al wat langer dat Anne te boek staat als een groot talent en ze is dan ook van plan om in haar tak van sport de wereld te veroveren. Uiteraard willen wij ons steentje daar graag aan bijdragen. Wij zijn dan ook weer blij om dit seizoen sponsor te zijn van Anne Lurling. Wij hopen haar via deze weg, net dat beetje extra te geven zodat ze grote stappen kan maken.

Anne zal dit seizoen dan ook schitteren in sportkleding waarop ons logo is weergegeven. Naast wat financiële steun wonen wij ook graag enkele trainingen en wedstrijden bij voor wat mentale support. Wij wensen haar dan ook veel succes en vooral veel plezier dit seizoen!

Bezoek de website!

RB-Media

Internetbureau en online marketing bureau RB-Media uit Breda is opgericht in 2005 en trots sponsor en online partner van Anne Lurling. Al sinds de oprichting van RB-Media staat één ding centraal: het online succes van onze klanten. Dát is de meetlat.

Online media zijn enorm in ontwikkeling. En dat zullen ze voorlopig ook wel blijven. Volop kansen voor bedrijven om zich te profileren en nieuwe verdienmodellen te ontdekken. Maar dat gaat bepaald niet vanzelf. Online avonturen eindigen nogal eens in een teleurstelling. De verwachtingen waren te hoog en de resultaten zijn te laag. RB-Media voorkomt dat door vooruit te kijken (áchter de hype) en nuchter te handelen. Move forward, stay critical.

In 2020 introduceerde RB-Media het nieuwe RBorne website concept.

Bezoek de website!
RB-Media

ook partner van anne worden?

Wil je ook graag partner van Anne worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen?

Wil je graag meer weten over Anne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand mailadres of telefoonnummer.