Video's over Anne

Het is natuurlijk erg leuk om over Anne te lezen. Zo weet je wat ze allemaal doet. Alle dagen in de week is ze met haar doel bezig om het hoogste niveau te halen. Dat is hartstikke mooi maar er is niets zo leuk dan Anne ook daadwerkelijk aan het werk te zien! Daarom hebben we hier een aantal filmpjes van Anne geplaatst in verschillende situaties.. 

Onder ieder filmpje staat een korte uitleg over datgene wat ze aan het doen is.

Veel kijkplezier!!

Anne in voorbereiding op haar wedstrijd

Een week voor iedere wedstrijd rijdt Anne haar kur in haar pak. Ook doet zij haar haren en make-up zoals dat bij de wedstrijd zit. Dit noem je een simulatie. Dat doet ze zodat ze hetzelfde gevoel heeft als bij een wedstrijd. Hoe vaker ze dit oefent, hoe beter het in haar lijf en hoofd voelt.

Spinner

Om air-position te verbeteren, zijn er verschillende oefeningen belangrijk voor Anne om te trainen op de spinner. Dit helpt haar om haar sprongkwaliteit op het ijs te verbeteren.

Core training thuis

Op Anne haar vrije- en vakantiedagen moet ze blijven trainen om in vorm te blijven. Als ze niet op de ijsbaan is, doet ze dat dus thuis.

Trippel Sal

In de tuin online trainen met haar coach. Ze springt hier een Trippel Sal...

Dubbel Axel

Een dubbel Axel in de achtertuin.

Thuis cardiotraining

Als Anne door omstandigheden niet op de ijsbaan kan trainen, traint ze thuis op de loopband. 

2de KNSB wedstrijd Eindhoven

Dit is Anne haar 2de KNSB selectiewedstrijd om zich te plaatsen voor het NK. Ze moest haar technische punten halen om zich te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Die heeft ze deze wedstrijd gehaald waardoor ze zich plaatste voor het NK in Den Haag.

Eindelijk weer ijs!!

Na precies 3 maanden geen ijs te hebben gehad vanwege Corona kan Anne vandaag eindelijk weer het ijs op!! Ze moest er wel helemaal voor naar Mechelen maar dat deed ze met alle liefde! Dus gelijk even haar passenserie geoefend...

 

Trippel Sal

Dream, believe, do, repeat!!!

Anne Lurling

Bel ons
06-46088345